BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 2 August 2011

Shatirul Atikah

ehem , syok texting ? ahha , let me introduce you to my gilaax baby , Shatirul Atikah . unik kan nama dia ? ta sangka satu ary knal , aku da bleh rapat gler . Maklum laa , sebilik , sekatil dan sekepala =D  untung laa aku wahai si chantex coz dapat knal someone mcm kau =) aku apprieciate ( erh , cmni ke eja ? ) persahabatan kita . ta puas lagi jumpa kau ! terhibur wif perangai kau yg sah2 sengal*  I miss u damnly Shatirul Atiqah !
p/s: yun , rindu kau sayang ! nak tido lagi wif kau .

mengapa ?

bulan Ramadhan telah datang bertandang =) untung laa korang dapat puasa ! sian aku , tgh excited nak puasa , dtg bulan pulak ! kenapa ? kenapa kau klua awal sgat ? tahu tak aku nak puasa ? biarlah...biarlah aku bawak diri aku yang lara nih ( lari sambil menangis ) . Batu belah , batu bertangkup , telan laa aku , aku kempunan nak puasa ;(

aku gilakan kau ( ! )

Masih memikirkan bila laa agaknya myvi bakal menjadi milikku ? urggh ! kau bomohkan aku ke sial ! erhh ,maaf                                                     myviku sayang , tak niat nak marah awak ! ( aisy iraa , kau ckap sorang2 ke ? ) forget that , aku da gler separuh mati weyh ! cer imagine aku bleh menjerit tepi jalan everytime kete myvi lalu . tapi tak laa terlalu kuat ( sambil wat muka serius ) tpy aku pasti orang sekeliling aku perasan wajah aku yg terlalu excited ! skrang aku tgh cuba menghasut bapak aku untuk beli kete myvi tuh ! hahahaha ( ketawa orang jahat ) , sumpah abah , iraa jaga kete tuh baik2 =DD

Friday, 29 July 2011

kem usahawan muda *

Baru beberapa minggu pulang dari kem di Kelana Jaya . Aku rindu mereka laa . macam2 aktiviti menarik diadakan . aisy , masih terngiang2 lagi suara para facie memberi arahan ! aku pasti mereka juga merindukan tepuk semangat kami =DD disana , aku blaja macam2 . Erti persahabatan , kerjasama antara kumpulan , semangat setia kawan , perjuangan mencapai kejayaan . Aku juga berpeluang mengenali sahabat2 dari skola lain dan mereka byak mengajar aku . Saat paling indah bler kami berpeluang merasa menjadi seorang salesman ! omg ! mmg sgat memenatkan dan menduga kesabaran . Pada para2 salesman diluar sana , aku mengangkat tabik kepada anda semua atas kegigihan anda mencari rezeki ! Bler dah rasa jady salesman untuk satu ary , baru tau betapa payahnya mereka mencari rezeki . Anyway , aku nak ucapkan thanks a lot kpada group aku , Sixth Eleven yg sgat sporting ! Aku ta mungkin dapat lupa iklan minyak wangi kita =p Macam2 knangan indah aku dapat wif korang =) u guys mmg best ! (group paling ghairah )

Friday, 15 July 2011

ahmoi cantek !

Let me introduce you to my beloved dearest freind , Atikah Binti Abdullah . Actually aku kanl dia kat tmpat chatting . aku ska dia coz dia freindly , yg len cm cibai ! lgypon kami sebaya so snang nak share mcam2 . Perak mali maa =)) aku dalam proses berkenalan ngan dia lagy coz aku blom tau sgt latar-belakang dia (tpy da wat relationship bertunang kat facebook) ahha =D ! ksah plak kan ?

Tuesday, 12 July 2011


The Gorgeous Cousin ! ily damnly korang =)) thank coz make life aku more happy n sgat hebat! 

kembar terhebadd =))

Cuba tgk muka dia btol2 dan bezakan wif muka aku , sama ke ? da terlalu ramai yg ckap kami kembar ! tapy tapee . aku da lama redha dgn kehendak Tuhan nih ! hehe =) .